Α. Διακόπουλος αποκλειστικά στον Politica 89.8: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όποιος με παρακολουθούσε έχασε το χρόνο του»

από Χρήστος Κώνστας
Α. Διακόπουλος αποκλειστικά στον Politica 89.8: «Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όποιος με παρακολουθούσε έχασε το χρόνο του»

Λίγα μόλις λεπτά μετά την παρέμβαση Τσίπρα, που αποκάλυψε στη Βουλή τα ονόματα προσώπων που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από την ΕΥΠ με την επίκληση λόγων εθνικής ασφάλειας -μεταξύ των οποίων και ο τότε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας του Πρωθυπουργού- ο τελευταίος μίλησε αποκλειστικά στον Politica 89.8 και τον Χρήστο Κώνστα.

Όπως τόνισε χαρακτηριστικά: « Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όποιος με παρακολουθούσε έχασε το χρόνο του.»

« Σίγουρα δεν είναι ευχάριστο, να μαθαίνω πως είμαι στα πρόσωπα που παρακολουθούσαν.  Σε κάθε περίπτωση σε όλο αυτό το πολιτικό παιχνίδι που αρθρώνεται δεν θέλω να λάβω θέση. Εμένα η σχέση μου με τον Πρωθυπουργό ήταν καλή. Δεν έχω τίποτα να κρύψω, όποιος με παρακολουθούσε έχασε το χρόνο του. Δεν ξέρω τους λόγους για τους οποίους  βρέθηκα στο στόχαστρο της ΕΥΠ. Υπάρχουν Νόμοι και νομότυπες διαδικασίες που εφόσον τηρούνται θα δώσουν απαντήσεις, το θέμα έχει πάρει έντονη πολιτική διάσταση την οποία δεν θα ήθελα να σχολιάσω. »

Μεταξύ άλλων ο ο Ναύαρχος εν αποστρατεία κ. Διακόπουλος, αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά χωρίς, εξηγώντας τον ρόλο που θα παίξουν οι σύμμαχοι σε ένα ενδεχόμενο επεισόδιο που θα δημιουργήσουν οι Τούρκοι σε βάρος της χώρας μας, επισημαίνοντας πως δεν θεωρεί έκπληξη το θερμό επεισόδιο.

Ακούστε τον κ. Διακόπουλο:

0 σχόλιο
0

Σχετικές αναρτήσεις

Αφήστε ένα σχόλιο